• Active Service, Mercuriusweg 39E, 6971GV Brummen, KvK 08099857

Schoonmaken is vooral mensenwerk

Met onze mensen maken we het verschil. We vinden schoonmaken geen bijbaan, maar een beroep dat wordt uitgevoerd door opgeleide professionals, die weten waar ze mee bezig zijn en zich graag van hun beste kant laten zien.

In principe zijn onze medewerkers woonachtig in de regio Zutphen-Warnsveld-Brummen-Dieren-Angerlo. Er wordt dagelijks gezamenlijk vertrokken vanaf de bedrijfslocatie in Brummen. Om daar te komen wordt er vaak samen gereisd.

Ons werk leidt tot veel afwisseling, zowel binnen als buiten als op verschillende plekken. Je hebt contact met veel mensen in verschillende branches. Dit maakt het leuk en het houd je uit de sleur.

In de functiebeschrijving van glazenwasser is binnen Active Service ook het vloerenonderhoud en opleveringen e.d. inbegrepen. Een complete functiebeschrijving is aanwezig.

Werknemers werken in principe in kleine groepjes, met een gezellige en collegiale werksfeer.

Beloning vindt plaats volgens de CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

De salarissen bedragen per 1-4-2022 bruto (excl. 8% vakantietoeslag) voor 21-jarigen en ouder bij een full-time werkweek (= 38 uur): tussen € 2.042,-- en € 2.335,-- (afhankelijk van ervaring).

Ter vergelijking: het wettelijk minimumloon bedraagt vanaf 1 januari 2022 bruto € 1.725,-- per maand (excl. 8% vakantietoeslag).

Van 15 – 20 jarigen zijn de CAO-jeugdlonen van toepassing.

Vakantiekrachten tussen de 15 en 20 jaar ontvangen tussen de € 11,36 en € 14,19 per uur (bruto, incl. vakantietoeslag en vergoeding voor verlofuren).

Solliciteren

We kunnen altijd nieuwe collega’s gebruiken. Solliciteren gaat eenvoudig. Je belt met Wessel Martens (zie bij Contact) voor een afspraak om een dag op proef mee te lopen.

Bij wederzijds goede ervaringen worden er vervolgafspraken gemaakt.

Je bent van harte welkom!